Известие

Collapse
No announcement yet.

как да махна обегалките за главата на алфа 145 1.6???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как да махна обегалките за главата на алфа 145 1.6???

Съжалявам ако се повтарям , но не намерих нищо по ТАЗИ ТЕМА.Дайте ми акъл как да си махна облегалките за глава на седалките. Купих си нови калъфи и немога да ги сложа заради тях.

в самата седалка в горния край от към облегалката има нещо като палчета които трябва да се натиснат за да освободят облегалките за главата.

Comment

Да но нещо немога да ги намеря тези палчета.И незнам какво да правя!

Comment

В горния краи на около 20-30см. от облегалката за главата,в посока надолу.Има и от двете страни ако не се лъжа.Натисни хубаво и ще ги напипаш. Успех ти желая,дано се справиш.

Comment

Тежка задача, особено за дама. Аз лично не успях да ги намеря тея палчета, мисля че въобще ги нямам и ми трябваха парцал, клещи и много сила и викане Самите метални крачета трябва да се завъртят обратно на часовниковата стрелка ако не се лъжа, докато се чуе леко прищракване и като се внимава да не се наранят с клещите. Голяма борба беше
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Ето къде трябва да се натиска но на мен лично ми умаляха пръстите от натискане докато ги махна.
            Attached Files
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Стойките се завъртат с клещи на четвърт оборот обратно на часовниковата стрелка. И пак трудно излизат

А ето и темата:
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6847
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

С клещи ама ас така си пре***х пласмасовите стойки да ги връткам цял ден,докато не ми каза един приятел с пунто че неговите се махали пак по този начин със "скритите" копчета в облегалката.....и аз пробвах да набарам нещо като копчета,и така стана.
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Благодаря на всички ви за съветите.След малко ще ги пробвам и ще ви кажа дали съм се справила.

Comment

успех, дано да успееш

Comment

Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщение
                      С клещи ама ас така си пре***х пласмасовите стойки да ги връткам цял ден,докато не ми каза един приятел с пунто че неговите се махали пак по този начин със "скритите" копчета в облегалката.....и аз пробвах да набарам нещо като копчета,и така стана.
                      Аз ги хванах през парче плат и им няма нищо
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

А пък аз , след като ми омръзна да си играя с тях,просто прорязах новата тапицерия,нахлузих я и после я заших, с шев за футболна топка и си запазих палците и нервите
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Абе как ги слагате тия калъфи Някакъв чалъм ли има, какво ги правите че седят прилепнали плътно към седалката? Вчера взех един комплект сложих само на предна дясна седалка и то стана ено набръчкано гадно..
                          sigpic
                          145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Същия проблем с подглавниците. Довечера ще пробвам да намеря бутончетата.

Comment

Working...
                            X